Submenu

Signshop

Studenten van de opleiding Signmaker werken in de Signhop van Nimeto aan niet commerciële opdrachten en doen zo ervaring op met verschillende bestanden, plotters en printers. Daarbij worden ze begeleidt door ervaren medewerkers en leren ze van elkaar. 

Openingstijden:
De Signshop is geopend op maandag en donderdag tussen 10.00 en 14.00 uur (m.u.v. schoolvakanties) en per mail bereikbaar signshop@nimeto.nl

Opdracht:
Heb je een opdracht? Dan kun je het kant en klare bestand hieronder uploaden. Wij ontvangen de bestanden graag als PDF met snijtekens. 

Kosten en levering:
We brengen enkel materiaalkosten in rekening. Die dien je bij het ophalen van de bestelling direct te voldoen (pin only).

Voorwaarden:
Onze studenten doen er alles aan om opdrachten zo goed mogelijk te verwerken en streven naar een tevreden opdrachtgever. Opdrachtgevers kunnen hun wensen uitspreken, daar gaan zij mee aan de slag. Over het eindresultaat en levertijden is geen discussie mogelijk, we zijn tenslotte een school waar het vak nog geleerd moet worden. Wel vinden we het fijn als je met ons meedenkt, we staan we open voor tips.

Contact:
signshop@nimeto.nl 
Smijerslaan 2, Utrecht

N.B. We hebben beperkte capaciteit. Wanneer we vol opdrachten zitten, kunnen we je helaas niet direct van helpen en gaan wij met je in gesprek over een mogelijke andere leveringsdatum.. 

 uploaden 

Een momentje...
  • Geen resultaten gevonden

    Je zoekopdracht leverde helaas geen resultaat op. Controleer de spelling of probeer het opnieuw met een andere term.
Cookie-instellingen