vt wonen&design beurs 2024

08-07-2024 109 keer bekeken 0 reacties

Begin

01-10-2024 om 10:00

Einde

06-10-2024 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Expo Greater Amsterdam in Vijfhuizen

Pak je agenda er maar bij, want de datum voor de vt wonen&design beurs 2024 is bekend. Oktoberwoonmaand start dan namelijk meteen goed met de grootste en meest veelzijdige woonbeurs!

Van 1 t/m 6 oktober 2024 vind je de vt wonen&design beurs weer in Expo Greater Amsterdam in Vijfhuizen: 25.000m2 - waanzinnig veel woonbedrijven - extra district Huis&Energie met tientallen duurzame experts - bomvol programma met inspirerende talks & advies van stylisten - inspiratiehuizen van de woonbladen - dé beurs voor wie thuis wil veranderen, verbouwen of verduurzamen! Meer info: vtwonen.nl/beurs

Op één dag vind je hier boordevol informatie én inspiratie voor het verbouwen, verduurzamen of veranderen van je (nieuwe) woning. Ontmoet 250+ bekende woonbedrijven en nieuwe parels waarvan je het bestaan nog niet weet. Ga zeker ook even langs in de inspiratiehuizen van de mooiste woonbladen van Nederland en ontdek de woontrends van de woonredacties.

Van vloer, badkamer, keuken en bank tot warmtepomp, batterij en zonnepaneel. Je vindt het allemaal op de vt wonen&design beurs. Slechts 6 dagen per jaar te bezoeken!

Koop hier je kaartjes

 

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen