Festival Tweetakt

18-03-2024 376 keer bekeken 0 reacties

Begin

14-06-2024 om 00:00

Einde

01-07-2024 om 00:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

op meerdere unieke locaties te Utrecht

Hét avontuurlijke festival met theater, kunst en muziek, op meerdere unieke locaties te Utrecht!

Tweetakt heeft de afgelopen jaren veel energie gestoken in het organiseren van een professioneel bezoekersprogramma. Ze maken ieder jaar een zorgvuldige selectie van ruim dertig voorstellingen (een state of the art van de Nederlandse en Vlaamse jeugd(podium)kunsten) die ze presenteren aan Nederlandse en internationale professionals. Ze organiseren daarnaast verdiepende nagesprekken, ontmoetingen en tours. Onderhand doen meer dan vijftig programmeurs van belangwekkende internationale festivals jaarlijks Tweetakt aan.

Getalenteerde Nederlandse kunstenaars en eigenzinnige jonge theatermakers worden tijdens het weekend ‘ontdekt’ door theaters en festivals. Veel voorstellingen die op het programma stonden zijn daarna door festivals en theaters geboekt. Zo krijgen vernieuwende jeugdtheatermakers de kans om hun werk te presenteren aan een breed publiek.

Programma

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen