Submenu

Open Oproep Bouwen aan talent – 18 voorstellen

09-10-2023
540 keer bekeken 0 reacties

Met Bouwen aan talent wil het Stimuleringsfonds een impuls geven aan uitwisseling van ideeën en kennis tussen gevestigde en startende ontwerpers en makers binnen de creatieve industrie, en de aansluiting van starters met het werkveld versterken.

De Open Oproep Bouwen aan talent biedt ervaren ontwerpers en makers de mogelijkheid om over een periode van vier maanden een talentvolle starter aan zich te binden via een samenwerkingstraject en zo ruimte te maken voor verdiepend onderzoek en experiment.

Startende ontwerpers en makers kunnen gericht reageren op een van de voorstellen van ervaren ontwerpers of makers die eerder zijn geselecteerd. Er is keuze uit 18 voorstellen waarin gedurende vier maanden kan worden samengewerkt met een ervaren ontwerppraktijk aan een actuele ontwerpopgave, onderzoeksvraag of experiment.

voorstellen

Aanvragen?
Ben je enthousiast over een van de voorstellen? Lees dan de Open Oproep Bouwen aan talent voor startende makers en ontwerpers en de Regeling Open Oproep om te bepalen of je aan de formele vereisten voldoet. Dien uiterlijk 18 oktober 2023 een voorstel in.

bekijk de open oproep bouwen aan talent

Afbeeldingen

Project (ZZP) vacatures

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen