Leertraject ondernemerschap voor creatieve ondernemers

18-03-2024
78 keer bekeken 0 reacties

Op welke manier is je werk goed zichtbaar? Hoe zorg je ervoor dat je werk in beeld blijft? Heb je het idee dat je wat meer aandacht aan je netwerk kunt besteden? Voor het maken van een volgende stap, kunnen Utrechtse creatieve ondernemers meedoen aan een gratis leertraject van Cultuur+Ondernemen.

Werken aan je ondernemerschap in de kunsten gedijt niet met een simpele sales aanpak, maar is actief zoeken naar een manier hoe dit bij jou als kunstenaar past. Uitgangspunt is altijd jouw artistieke talent en werk. Jouw specifieke aanpak, of route, mag de tijd krijgen om te ontwikkelen.

Of je nou beeldend kunstenaar of fotograaf bent, illustrator of industrieel ontwerper, grafisch vormgever of game developer, muzikant of theatermaker of multidisciplinair te werk gaat: het gewaardeerde leerprogramma Route Ondernemerschap helpt je om je kunstenaarschap verder te professionaliseren. Samen met inspirerende trainers en gelijkgestemde kunstenaars werk je aan een stevig zakelijk fundament van jouw kunstenaarspraktijk.

Meer informatie
Concreet heb je na afloop een lijst met acties waar je de komende 2 jaar mee vooruit kan. Het leertraject loopt van 30 mei t/m 4 juli. Aanmelden kan t/m 19 april! Kijk voor meer informatie en het aanmeldformulier op de website van Cultuur+Ondernemen. 

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Bekijk ook

0  reacties

Cookie-instellingen