Nimeto museum

24-04-2023
137 keer bekeken 0 reacties

Wist je dat er sinds 1972 een Nimeto museum is? In de tijd dat er nog geen files, geen internet, geen Thuisbezorgd, geen datingapps, geen Zara waren, was er al wel het Nimeto museum dus!

Het museum heeft zich in loop der tijd ontwikkeld van schilderswinkel tot een daadwerkelijk museum.

๐Ÿ–Œ๏ธ Onze school begon 100 jaar geleden als schildersopleiding. Een opleiding die we nog steeds aanbieden aan de schilders van de toekomst. Alle materialen en gereedschappen vanaf de start tot aan nu zijn bewaard gebleven. Je ziet daardoor in het museum ook alle trends in het schildersvak door de jaren heen. En dit is te bewonderen in het museum! Zeker de moeite waard om eens te bekijken, als je het ons vraagt ๐Ÿ˜‰

Neem online alvast een kijkje op https://sites.google.com/view/nimetomuseum/100-jaar-fotos

*๐˜•๐˜ช๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต๐˜ฐ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ข๐˜ฌ๐˜ต ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต | ๐˜š๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ด๐˜ต๐˜ถ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ. ๐˜ˆ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ 100-๐˜ซ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ค๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต ๐˜ช๐˜ด ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ข๐˜ฌ๐˜ต ๐˜ช.๐˜ด.๐˜ฎ. ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ป๐˜ฆ 3๐˜ฆ ๐˜ซ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ๐˜ด ๐˜ด๐˜ต๐˜ถ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜”๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ข & ๐˜Š๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฎ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ค๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Bekijk ook

Cookie-instellingen