Eredoctoraten voor mbo-ers, eindelijk!

03-04-2023
77 keer bekeken 0 reacties

Pascal Koole is een energieke en inspirerende onderwijskenner. In geuren en kleuren kan zij vertellen over het beroepsonderwijs, docenten, onderwijsvernieuwing en digitale transformatie.

Met de nuchtere blik van een voormalig docent legt ze razendsnel verbanden tussen de perspectieven van studenten, managers en besturen van grote scholen.

Het middelbaar beroepsonderwijs is van cruciaal belang voor iedereen om de dag door te komen. Met name hoger opgeleid publiek heeft vaak geen idee van de geweldige en dynamische wereld die schuilgaat achter de deuren van 58 mbo-scholen in Nederland met meer dan 350 verschillende beroepsopleidingen. Het is een origineel onderwerp dat mede door minister Robert Dijkgraaf actueel is en volop in de belangstelling staat.
Haar originaliteit en reflectieve vermogen blijkt ook uit de onderwijsblogs en interviews die ze schrijft. 

In onderstaand onderwijsblog schrijft Pascal over een wetsvoorstel die behandeld gaat worden om nieuwe vaktitels toe te gaan kennen aan Skills-winnaars MBO (meest prestigieuze vakwedstrijd voor het beroepsonderwijs in Nederlands en Europees verband).

Lees hier  ðŸ‘‰   Eredoctoraten voor mbo-ers, eindelijk!

 

 

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Bekijk ook

0  reacties

Cookie-instellingen