Nieuw reality spelprogramma!

03-04-2023
603 keer bekeken 1 reacties

Houd jij van reality spelprogramma's als Wie is de Mol?, de Verraders of Expeditie Robinson? Dan moet je echt ENIGMA kijken!

Kennis geld of macht: waar zou jij voor kiezen? Voor dit dilemma komen de kandidaten van het nieuwe reality spelprogramma ENIGMA voortdurend te staan. 

In ENIGMA zijn 12 kandidaten in het geheim onderverdeeld in duo's. Aan hen de taak om te achterhalen aan wie ze gekoppeld zijn. Ze spelen opdrachten waarmee ze geld, troeven of hints kunnen verdienen waarmee ze hun positie in het spel veilig kunnen stellen. En dat is belangrijk, want iedere afleveringen maken de kandidaten de Balans op. Hierbij spreiden ze hun verdiende geld over de eigen kluis én die van de mogelijke duopartners. Het duo dat samen de laagste kluisinhoud heeft, valt af. Gek op Wie Is De Mol, De Verraders of Expeditie Robinson? Dan is ENIGMA een must-see voor jou!

Het seizoen is ontwikkeld door een ambitieuze crew vol vrijwilligers, waaronder David Albers (Docent bij Media en Communicatie). ENIGMA wordt nu wekelijks uitgezonden op ons YouTube-kanaal, dus neem vooral een kijkje!

Afbeeldingen

Liegen De Kandidaten Nu Al? | ENIGMA | S2E1

X (voorheen Twitter)

Bekijk ook

1  reacties

Simone Ooijens

03-04-23 om 22:20

Gaaf David, goed gevonden! Klinkt echt als een hele leuke opzet, je hebt er een kijker bij 😃

Cookie-instellingen