Scout Nights 2023

11-01-2023
538 keer bekeken 0 reacties

Voor ontwerpers en makers die zich in de praktijk professioneel hebben ontwikkeld of een mbo-ontwerpopleiding hebben afgerond en die een beurs willen aanvragen bij de Regeling Talentontwikkeling. Vijf talentscouts zijn op zoek naar nieuw talent!

Via de scout nights kan je bij de Regeling Talentontwikkeling een beurs aanvragen van € 25.000. Met de beurs kun je een jaar lang investeren in de ontwikkeling van je eigen praktijk.

De beurs bestaat uit drie delen:
- een vrij besteedbaar deel voor de eigen artistieke en professionele ontwikkeling;
- een deel voor de professionalisering van de eigen praktijk;
- een deel voor presentatiedoeleinden.

De eerste selectie via de scout nights wordt gemaakt op basis van een live pitch. Om mee te doen met de scout nights dien je een aanvraagformulier, cv, portfolio en een korte video in via de online aanvraagomgeving. Let op: accounts hiervoor kunnen worden aangemaakt tot en met 27 januari 2023. Per scout night kunnen maximaal vijftien makers een pitch doen. Aanvragers krijgen uiterlijk twee weken voor de scout nights te horen of ze mogen pitchen. De selectie voor deelname wordt op basis van de Regeling Talentontwikkeling gedaan door de scout van de desbetreffende stad.

tweede selectiefase
Word je tijdens de scout nights geselecteerd, dan ontvang je € 1.000 voor het opstellen van een ontwikkelplan. Het ontwikkelplan vormt in de tweede selectiefase, die verloopt via de Regeling Talentontwikkeling, de kern van je aanvraag. De adviescommissie van de Regeling Talentontwikkeling maakt op basis van de ontwikkelplannen de definitieve selectie. De geselecteerde ontwerpers en makers ontvangen de beurs van € 25.000.

 Meer informatie en aanvraag indienen 

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Bekijk ook

Cookie-instellingen