Prachtige objecten in de maak voor de Sint Maarten parade!

03-11-2022
250 keer bekeken 1 reacties

Wat wordt er hard gewerkt voor het knallende slot van Utrecht 900! Onze studenten zetten alles op alles om een indrukwekkende bijdrage te leveren aan de Sint Maarten parade op 11 november 2022. 🎉 Utrecht kan rekenen op een spetterende afsluiting van het 900 jarig feestjaar.

Nadat de Parade is afgelopen en de lichtjes van de sculpturen zijn uitgedaan, gaat het licht verder in de binnenstad. Daar is een lichtjesroute in de binnenstad, een lichtprojectie op het Stadhuis en zijn er verschillende horeca gelegenheden waar ‘Pint Maarten’ wordt geschonken. Pint Maarten is een bier speciaal gebrouwen voor Sint Maarten door verschillende Utrechtse brouwerijen. 

De Sint Maarten Parade start op vrijdag 11 november om 18.00 uur bij het Spoorwegmuseum. Vanaf daar gaat de route van 18:00 tot 20:00 uur langs de verdwenen buitenmuren van de stad; via de Maliesingel, Tolsteegsingel, Ledig Erf en Catharijnesingel naar het Moreelsepark. Van 19:00 tot 21:00 uur is er ook een feestelijke muzikale afsluiting in het Moreelsepark.

Te mooi om te missen!

 Meer informatie 

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Bekijk ook

Annechien Deurloo

04-11-22 om 12:55

Wat een goed project! Studenten werken aan het gehele proces van ontwerp naar uitvoering en presentatie. De objecten zien er indrukwekkend uit. Ik ben heel benieuwd hoe ze er uitzien tijdens de parade. 

Cookie-instellingen