Eerste Nimeto ⭐ uitgereikt!

16-06-2022
554 keer bekeken 0 reacties

Roza vastgoedonderhoud heeft de eer om de eerste Nimeto ster in ontvangst te nemen. Op 16 juni, zijn Richard Miltenburg en Mart van Maasdam afgereisd naar Roza in Culemborg om daar, namens Nimeto, Harm Veldhuizen in het welverdiende zonnetje te zetten. Letterlijk en figuurlijk op deze mooie dag :-)

Roza Vastgoedonderhoud BV ontving de ster namens de Nimeto opleidingen Vastgoedadviseur en Projectmanager en Schilder.

De reden? Omdat we ontzettend blij zijn met contacten zoals Harm en bedrijven als Roza! Op vele fronten ondersteunen zij ons bij het opleiden en inspireren van onze studenten.

Harm is als examinator betrokken, maar dat niet alleen. We kunnen ook bij hem terecht als we op zoek zijn naar projecten. Harm kan dat natuurlijk niet zonder steun vanuit het bedrijf, een goede reden om vanuit Nimeto de eerste "Nimeto ster" uit te reiken aan Roza Vastgoedonderhoud BV. Als erkenning voor de waardevolle samenwerking.

Het is de bedoeling dat wij jaarlijks de Nimeto ⭐  gaan toekennen aan bedrijven die ons helpen om studenten op te leiden en te enthousiasmeren voor onze mooie branche.

Denkt u na het lezen van dit artikel, daar wil ik als bedrijf ook aan bijdragen? Stuur dan een mail naar Mart van Maasdam.

 

Op de foto staan van links naar rechts, Dirk-Jan Lodder, Egbert Roza (directeur), Harm Veldhuizen, Richard Miltenburg en Mart van Maasdam.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Bekijk ook

Cookie-instellingen