Vectorworks ontwerpwedstrijd 2022

29-04-2022
98 keer bekeken 0 reacties

YES! Vanaf 19 april is onze jaarlijkse Vectorworks ontwerpwedstrijd voor studenten weer van start gegaan en maken de studenten kans om DÉ ontwerpprijs van het jaar te winnen!

We zijn hard op zoek naar de meest getalenteerde student-ontwerpers in architectuur, landschap, entertainment en interieur die mee willen doen om één van de winnaars te worden van deze internationale ontwerpwedstrijd.

Wat kunnen de kandidaten winnen?

prijzen

Ronde 1 | Vectorworks ontwerpprijs $1.000 om te besteden aan inschrijvingsgeld, verblijfskosten, studieboeken, studeren in het buitenland, conferenties of andere onderwijsdoeleinden.

 

Ronde 2 | Richard Diehl Award

$ 9.000 om te besteden aan inschrijvingsgeld, verblijfskosten, studieboeken, studeren in het buitenland, conferenties of andere onderwijsdoeleinden.

 

Vanaf 19 april kunnen de studenten zich aanmelden en hebben tót 18 juli de tijd om hun meesterwerk in te leveren. Op 9 december zullen de winnaars bekend gemaakt worden.

deelnemen, volg de link!

Er zijn een aantal spelregels waar de kandidaten zich aan moeten houden. Al deze spelregels zijn terug te vinden op de website : algemene voorwaarden Ook kun je verdere informatie terugvinden op de website : meer informatie

Vorig jaar was de wedstrijd een groot succes en wij gaan er vanuit dat het dit jaar weer net zo'n groot succes zal worden.

 

 

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Bekijk ook

0  reacties

Cookie-instellingen