Hoeraaa 7 x het diploma Lijsten maken en inlijsten

05-11-2021
275 keer bekeken 0 reacties

Deze 7 gediplomeerde lijstenmakers hebben fantastisch werk geleverd! In corona tijd hebben zij met deels online lessen een geweldige invulling gegeven aan een opleiding die normaal gesproken alleen op locatie plaatsvindt. Met als resultaat, een groot compliment van de examinator op hun eindopdracht.

Er is hard gewerkt, enorm genoten en snel geschakeld. Zo maakte een van de deelnemers, Sjors Overbeek, snel wat instructiefilmpjes voor de online lessen. Was de sfeer goed waarmee de deelnemers elkaar motiveerden en hebben ook de stagebedrijven een enorm waardevolle bijdrage geleverd. Een van de stagebedrijven kwam zelfs naar de diploma uitreiking om hun stagiair persoonlijk te feliciteren, hoe leuk is dat!

En nu, 25 lessen later staan deze 7 deelnemers trots met hun diploma in handen. Klaar om de arbeidsmarkt te betreden. Aangezien er veel vraag is naar gediplomeerde lijstenmakers, maken we ons daar geen zorgen over. Sterker nog, de meesten zijn al aan het werk of hebben eigen plannen gemaakt.

Heel veel plezier met het verder in de praktijk brengen van jullie nieuwe vaardigheden. We houden contact!

P.s. Er is alweer een nieuwe groep gestart dus heeft u een (stage) vacature lijstenmaker? Deel hem in de Nimeto community, altijd kans op een leuke match!

diploma uitreiking Lijsten maken en inlijsten

X (voorheen Twitter)

Bekijk ook

0  reacties

Cookie-instellingen