AMPtv zoekt studenten die willen meewerken aan een (video) productie!

07-06-2021
156 keer bekeken 0 reacties

AMPtv is een makers programma voor studenten in de creatieve industrie en evenementen branche. In twee weken tijd zullen 36 studenten, onder begeleiding van 4 professionals, het eerste seizoen van AMPtv realiseren.

AMPtv is een samenwerking tussen Contained Sessions en STAD (Stichting Talent And Dreams) Utrecht. Contained Sessions is een collectief, van DJ’s, boekers en filmmakers, dat dynamische video’s van DJ optredens. STAD is een project organisatie voor jongeren die hen begeleidt bij de realisatie van hun eigen, zelfbedachte projecten.

Tussen 5 en 18 augustus 2021 krijg je de kans om samen met professionals uit de creatieve industrie 3 video producties op te gaan zetten waarin men duikt in het leven (en de shows) van 3 bekende Nederlandse DJ’s , te weten Tom Zeta, Black Sun Empire en Cesqeaux! Hoe ziet hun leven er nu uit? Hebben ze nieuwe inspiratie gevonden of nieuwe muziek gemaakt? We filmen ze in het dagelijks leven, we kijken terug door middel van archiefbeelden en we maken een videoverslag van een vette show die men speciaal voor AMPtv organiseren op een unieke locatie. Het programma is gratis toegankelijk, maar vooraf aanmelden moet wel. 

We zijn op zoek naar studenten op het gebied van mediavormgeving, Audiovisueel (film, edit, geluid en licht), marketing en communicatie, journalistiek, evenementenorganisatie of mediamanagement die hun ervaring, kennis, netwerk én portfolio willen uitbreiden. Die nieuwe dingen willen leren en nieuwe mensen uit het vak willen ontmoeten. Studenten met een passie voor maken of regelen, met een lekkere dosis energie en enthousiasme, en bij voorkeur een voorliefde voor de muziek industrie (EDM). 

De studenten zullen zelf de volledige (video) productie voor hun rekening nemen. Niet meekijken, maar doen. Zelf filmen, editen, regisseren en designen. Écht met de poten in de modder en, binnen de kaders van het programma en ondersteund door professionals, verantwoordelijk voor het eindresultaat. 

AMP = Amplify. Wij geloven dat we door onze  krachten te bundelen elkaar versterken. In deze tijd heeft onze scene ons allemaal nodig: artiesten, bedrijven en de makers van de toekomst. Samen échte impact maken. Voor nu én in de toekomst. Doe mee en meld je aan! Voor meer informatie kun je mailen naar Catharina (catharina@stad-utrecht.nl / 06-54217329) of Wouter (amptv@containedsessions.com).

Je kan meer informatie vinden en zich aanmelden op  www.containedsessions.com/amptv

 

 

 

 

 

AMPtv

X (voorheen Twitter)

Bekijk ook

0  reacties

Cookie-instellingen