Nationale-Nederlanden online Portfoliodag

09-11-2020
50 keer bekeken 0 reacties

Droom jij ervan je werk te tonen aan internationale fotografie experts? Dan is deze portfoliodag zeker iets voor jou!

Voor deze unieke dag zijn Narda van ’t Veer (oprichter van The Ravestijn Gallery, Photography Agent, Photography Collector), Dana Lixenberg (fotograaf) en Heike Gulker (beeldredacteur Volkskrant) uitgenodigd om onbekend talent te ontdekken. In een korte persoonlijke online sessie met een van de drie professionals krijg je als beginnend fotograaf de kans om je fotografisch werk te introduceren, kostbare feedback te krijgen of interessante contacten te leggen.

Als trotse Corporate Partner Collectie van het Nederlands Fotomuseum organiseert Nationale-Nederlanden samen met het museum op donderdag 26 november 2020 in de ochtend van 10.00 tot 12.00 uur en in de middag van 13.00 tot 15.00 uur een ontmoeting tussen fotografen en professionals uit de kunstwereld. Op basis van jouw portfolio ontvang je gedurende twintig minuten waardevolle feedback van een van onze professionals naar keuze.

Coronamaatregelen
Als gevolg van de nieuwe coronamaatregelen die gelden, organiseren we de bijeenkomsten dit jaar geheel online via Microsoft Teams. Je ontvangt voorafgaand een digitale uitnodiging met een link naar de bijeenkomst en een tijdstip waarop je in gesprek kan gaan met de professional.

Aanmelden
Stuur je aanmelding met portfolio in pdf en je voorkeur voor de professional tijdens de portfolioreviews uiterlijk dinsdag 17 november naar development@nederlandsfotomuseum.nl.

Criterium
De portfoliodag is voor alle leeftijden maar specifiek bedoeld voor het ondersteunen van fotografen met een afgeronde fotografische vakopleiding die hun carrière willen professionaliseren.

Nationale-Nederlanden 
Nationale-Nederlanden draagt kunst en cultuur een warm hart toe en is daarom corporate partner collectie van het Nederlands Fotomuseum.

 

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Bekijk ook

0  reacties

Cookie-instellingen