Vechtclub XL biedt ruimte aan Utrechtse Alumni

09-03-2020
63 keer bekeken 0 reacties

De sprong van student naar professional kan voelen als een grote stap. Daarom opent Vechtclub XL een nieuwe ruimte voor beginnend creatief talent in Utrecht: De Steiger. Een professionele werkomgeving op een centrale plek in het pand waar alumni in contact kunnen komen met 120 andere ondernemers.

De sprong van student naar professional kan voelen als een grote stap. Daarom opent Vechtclub XL een nieuwe ruimte voor beginnend creatief talent in Utrecht: De Steiger. Een professionele werkomgeving op een centrale plek in het pand voor alumni om in contact te komen met de 120 ondernemers die Vechtclub XL rijk is – van gevestigde professionele bedrijven tot talentvolle eenpitters. We zoeken nog ambitieuze alumni!

Voor wie?
Jij:

  • Bent tussen 2017 en 2019 afgestudeerd in een creatieve richting zoals grafisch ontwerp, architectuur of productontwerp.
  • Staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel
  • Hebt de ambitie om minimaal 2 dagen per week aan je bedrijf te werken en een professionaliseringsslag te maken.
  • Er is plek voor maximaal 8 ondernemers voor een periode van uiterlijk 2 jaar.

Over de ruimte

De steiger wordt opgeleverd met:

  • een snelle internetverbinding via ethernetkabel
  • bureau’s en kastruimte voor een laag starttarief van €75,- per maand, exclusief btw, inclusief servicekosten.
  • Je ontvangt een sleutel waarmee je 24 uur per dag toegang tot de ruimte hebt en het terrein van Vechtclub XL waar je gratis kan parkeren.
  • PS: in De Steiger is het niet toegestaan om te werken met machines die veel geluid produceren i.v.m. overlast die dit kan veroorzaken voor de andere ondernemers in het pand. Mocht je extra ‘maakruimte’ nodig hebben, dan is dit mogelijk in overleg.

Wat krijg je nog meer?

Als huurder bij Vechtclub XL ben je onderdeel van een levendige professionele community. Je krijgt een profiel op de Vechtclub XL website, toegang tot de besloten Facebookgroep en wordt uitgelicht via onze social mediakanalen. Je hebt toegang tot groepsactiviteiten en er is een wisselend cursusaanbod waar je vaak gratis gebruik van kunt maken. Naast georganiseerde netwerkevents zijn er ook vrijblijvende ontmoetingsmomenten met andere huurders zoals de Lunchclub, Bierclub en de huurders BBQ.

Over Vechtclub XL
Vechtclub XL is een broedplaats voor creatieve professionals sinds 2012 gevestigd op het voormalige OPG-complex in Utrecht. Met meer dan vijftig vaste studio’s en werkplaatsen, publieke evenementen en exposities, vergaderruimtes, een vershal, brewpub, koffiebranderij en espressobar en restaurant De Klub, is Vechtclub XL een plek van betekenis voor creatief ondernemerschap in Utrecht.

Wil jij jouw onderneming een vliegende start geven door een plek in de steiger?

Mail voor meer informatie naar: pim@vechtclubxl.nl.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Bekijk ook

Cookie-instellingen