Onderzoek oud studenten Media & Communicatie

22-03-2023
295 keer bekeken 0 reacties

Verdien €45 met jouw verhaal! We vinden het belangrijk dat de opleiding Media en Communicatie zo goed mogelijk aansluit bij de wensen van studenten en het werkveld. Daarom zijn we benieuwd naar de ervaringen van oud studenten. Doe je mee aan het onderzoek van Motivaction?

Onderzoeksbureau Motivaction is gevraagd om een aantal oud studenten te interviewen. Wil jij ons helpen en vertellen over jouw overstap van studeren naar het werkveld?

Hoe doe je mee?
Er is geen voorbereiding nodig en alle input is welkom. Via onderstaande link kun je je tot en met 5 april aanmelden. Als je in de doelgroep valt neemt Motivaction contact met je op om een aantal korte vragen te stellen. Je wordt dan gebeld door een nummer dat begint met 020-. Motivaction maakt een selectie en dan hoor je of je wordt uitgenodigd voor een van de twee groepsgesprekken op 13 april bij Motivaction in Amsterdam. Deelname is anoniem, je privacy wordt gewaarborgd en elke mening kan worden geuit.

Wat krijg je?

  • Je ontvangt 45 euro netto voor een sessie van 1,5 uur.
  • Je ontvangt reiskostenvergoeding.
  • Je ontvangt van Nimeto, indien gewenst, loopbaanbegeleiding. Nimeto biedt een levenlang ontwikkelpakket en beschikt over een groot partnernetwerk waardoor zij je met vrijwel elke vraag verder kan helpen.
     

Aanmelden:
Via onderstaande link kan je je tot en met 5 april aanmelden: https://xs.motivaction.nl/onderzoek/OnderzoekNimeto/

Motivaction houdt zich strikt aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Jullie antwoorden blijven te allen tijde anoniem.

Vriendelijke groet,

Rachel Meijers
researcher

r.meijers@motivaction.nl
T   +31 20 58 98 231

M +31 634602900

Bezoekadres: Marnixkade 109F, 1015 ZL  AMSTERDAM

Afbeeldingen

Reageren

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen