MBO online marketing en e-commerce (ROC MN)

04-07-2023
647 keer bekeken 0 reacties

We leven in een wereld die steeds digitaler wordt. Om met potentiële klanten in contact te komen en te blijven zal je met deze stroming mee moeten gaan en jouw digitale vaardigheden moeten actualiseren.

De achtdaagse ROC Midden Nederland cursus is opgebouwd volgens een uniek opleidingsconcept dat voortdurend een brug slaat tussen theorie en praktijk.
De cursus geeft jou de benodigde kennis, handvatten en inzichten om je resultaat te verhogen via internet met de inzet van succesvolle online marketing en e-commerce activiteiten.

Je leert hoe je via online marketing de zichtbaarheid, omzet- en winst van je (eigen) organisatie verhoogt, nieuwe klanten bereikt en werft, en bestaande klanten bindt. Cursusonderdelen:

  • Online marketing materialen
  • Online markering kanalen
  • Het opzetten van een webshop
  • Het onderhouden van een webshop

Een uitstekende cursus voor iedereen die een ambitieuze omzetgroei nastreeft zoals schoonheidsspecialisten, kapsters, pedicures, personal trainers, fysiotherapeuten, IT-ers, fietsenmakers, etc.

Studiebelasting
De cursus bestaat uit acht dagen. Elke cursusdag duurt vier uur. (16:00 – 20:00 uur). Naast de cursusdagen zal je rekening moeten houden met tussen de acht en tien uur zelfstudie in de week. Dit is uiteraard zeer afhankelijk van jouw werkervaring en vooropleiding.

Startdatum
29 september 2023

Locatie
De cursus wordt gegeven op een van de locaties van ROC Midden-Nederland in Utrecht.

Certificaat
Bij een succesvolle afronding van de opleiding ontvangt de deelnemer een mbo-certificaat.

Kosten
De kosten voor de cursus zijn € 995,-. 

 Meer informatie en aanmelden 

Afbeeldingen

Reageren

Bekijk ook

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen