Haal alles uit je afstudeershow!

572 keer bekeken 0 reacties

Ben je bijna afgestudeerd en wil je de afstudeerpresentatie aangrijpen voor een vliegende start van je carrière? Schrijf je dan in voor de gratis webinar op 15 mei van 16.00 uur tot 17.00 uur (Online via videoplatform Zoom)!

Het afstudeerseizoen staat voor de deur - een feestelijk moment om je harde werk van de afgelopen jaren te vieren, omringd door vrienden, familie, docenten en medestudenten. Jij hebt dit bereikt en daar mag je trots op zijn!

Maar zoals we weten, kan deze periode spannend en stressvol zijn. Je wilt immers jouw beste eindexpositie, filmvertoning, performance of voorstelling neerzetten. Toch is jouw afstudeermoment meer dan het vertonen van je artistieke werk. Het is ook dé gelegenheid om waardevolle connecties te leggen in de kunstwereld.

Voor je het weet, sta je oog in oog met een regisseur, curator, kunstcriticus, verzamelaar of potentiële opdrachtgever - die een springplank kan bieden voor jouw carrière. Voel je de spanning al stijgen? Maak je geen zorgen, met de juiste voorbereiding sta je stevig in je schoenen. Maar waar begin je? Hoe pak je dit aan?

Dit webinar biedt waardevolle tips & tricks om voor, tijdens en na jouw presentatie het maximale uit dit moment te halen en je impact te vergroten. Schrijf je nu in en bereid je voor op een succesvolle start van je kunstcarrière voorbij het zwarte gat.

Meld je hier aan voor de gratis webinar 

 

Afbeeldingen

Cookie-instellingen