Submenu

Het succes en de kansen van online communities in het onderwijs!🎙️🎙️

289 keer bekeken 0 reacties

Een mooi gesprek over de kracht van communities. Een community is geen hype, een community is er altijd en overal. In verschillende vormen, samenstellingen en formaten. De gemene deler is interactie en elkaar verder helpen, in welke vorm dan ook. Hoe mooi is dat! 😃.

Mett heeft een serie mooie podcasts waarin aandacht wordt besteed aan de kansen, mogelijkheden, vraagstukken en uitdagingen rondom het vormgeven van een community. In deze podcast mocht Simone Ooijens aanschuiven als community expert van Nimeto Utrecht. Vragen n.a.v. het luisteren? Stel ze gerust.

🎙️🎙️Hij is live!!! De podcast: Het succes en de kansen van online communities in het onderwijs!🎙️🎙️

Welke kansen bieden online communities in het onderwijs? 📚👨‍🏫

Dat wordt uitgebreid gesproken in de nieuwste podcast van 'Bruisende communities', samen met community experts van 2 succesvolle onderwijscommunities:

📖 ComeniusNetwerk, een netwerk van onderwijsvernieuwers in het hoger onderwijs

📖 Anno-Nimeto Community, een community voor professionals, young professionals en aanstormende talenten van de creatieve mbo-vakschool Nimeto Utrecht

Juliette van der Wurff mocht in gesprek met Simone OoijensIdwer Doosje en Anouk Huisman. Dit was weer een groot cadeau om zoveel kennis en inspiratie te verzamelen. #onlinecommunities #community

Ter sprake komt hoe communities worden gebruikt om kennis te delen in het onderwijs, om onderwijs te verbeteren en het (weer) aantrekkelijk te maken. En wist je ook dat een online community ideaal is om een alumninetwerk op te bouwen?

Luister mee! 🎧 https://lnkd.in/eTWv3zGv
#onderwijs #alumni #onderwijsvernieuwing #mboraad

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

0  reacties

Cookie-instellingen