Submenu

Uit het creatieve leven van makers, doeners en denkers

192 keer bekeken 0 reacties

In de Creatiedrift podcast laat ontwerper Ruben Stelli zich inspireren door creatieve makers, doeners en denkers. Elke aflevering gaat hij in gesprek met een gast over zijn of haar creatieve leven.

Als jong kind zijn we allemaal creatief. Nieuwsgierig en op een speelse manier, met een open blik ontdekken we de wereld. Vervolgens krijgen we regels en normen mee en leren ons aan te passen, waardoor we onze creativiteit steeds meer verliezen.

Creativiteit en scheppingsdrang zijn natuurlijke krachten. Het heeft ons mensen gebracht tot waar we nu zijn. En het helpt ons om steeds maar weer een nieuwe toekomst te scheppen.

Als ik iets in het leven zeker weet is dat ik een creatief leven wil leiden. Gedreven door een voortdurende nieuwsgierigheid en brede interesse. Denken in mogelijkheden en het creëren van nieuwe ervaringen en inzichten. 

Creativiteit kan ons verwonderen, vermaken, anders laten kijken en tot na denken zetten.

Wekelijks gaat Ruben Stelli in gesprek met Creatieve makers, doeners en denkers. Deze gesprekken deelt hij in de Creatiedrift podcast. Op deze manier hoopt hij een inspiratiebron te zijn voor iedereen, die op zoek is naar meer creativiteit.

Super leuk, luister je mee? 

 

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen