Inge de Vries, Beeldend Verbinder

07-12-2020
354 keer bekeken 0 reacties

De online community van Nimeto legt verbinding tussen (oud) studenten, (oud) medewerkers, stagebedrijven en projectbedrijven en nog veel meer andere relaties van Nimeto. Voor het ontwerpen van de banners voor deze community ben ik gevraagd, Inge de Vries, Beeldend Verbinder en oud-Nimeto student.

Recent ben ik mijn eigen bedrijf als Beeldend Verbinder gestart. Ik kan op een visuele manier een plan aantrekkelijk in beeld brengen. Ik heb een eigen ruimtelijke kijk op ontwerpen en communiceer op een visuele manier dit plan naar de doelgroep.

Als inspiratie voor deze banners heb ik het schoolgebouw van het Nimeto gebruikt. Dit schoolgebouw is het begin van de verbinding tussen alle studenten. Alle banners zijn gebaseerd op het schoolgebouw en vormen zo één geheel. Ik heb gebruik gemaakt van getekende illustraties die aansluiten op het bestaande schoolgebouw. Het maakt dat de 2D website een ruimtelijk gevoel meegeeft. Op deze manier de banners vormgeven, zal zorgen voor een gevoel van nostalgie bij de oud-studenten, een gevoel van herkenning en thuiskomen bij de huidige studenten en een gevoel van nieuwsgierigheid voor de komende studenten. 

Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar mijn proces rondom dit project of wat Beeldend Verbinder precies inhoudt, dan kun jij mijn contactgegevens vinden op mijn onderstaande website.

www.beeldendverbinder.nl

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

0  reacties

Cookie-instellingen