[MC] Mijn werk begon ooit op mijn 12e als een hobby

Ode Eshuis 26-10-2023
223 keer bekeken 0 reacties

Hi! Ik ben Ode-Louise, 21 jaar en woon in Amsterdam. Afgelopen zomer ben ik afgestudeerd van de opleiding Media & Communicatie. In de afgelopen 3 jaar heb ik veel nieuwe kennis mogen opdoen op school en tijdens stage.

Daarnaast heb ik mijzelf ook mogen ontdekken. Zo ben ik tijdens mijn stage bij LINe Up Media mijn eigen bedrijf gestart genaamd By Ode. Met mijn bedrijf lever ik professionele videoproducties en fotoshoots.

Tijdens mijn laatste jaar op Nimeto besloot ik, zodra ik mijn diploma binnen had, mij volledig te focussen op mijn eigen bedrijf. Als freelancer ga ik nu ook te werk voor verschillende bedrijven en particulieren. Ik kijk uit naar alle mooie projecten waaraan ik als ondernemer een bijdrage aan mag geven!

Mijn werk begon ooit op mijn 12e als een hobby. Alles dat met een camera te maken had ging mijn interesse uit. Ik was altijd druk bezig met filmen, editen, fotograferen en styling. Nu dat mijn hobby mijn fulltime werk is, vind ik het belangrijk om er balans in te houden. Je krijgt namelijk niet altijd de volledige creatieve vrijheid tijdens klussen. Om wel mijn verbeeldingskracht te kunnen uiten zet ik eens in de zoveel tijd portfolio shoots op. Hiermee verbind ik creatieve mensen samen en zetten wij vrije productie op. Zo ontwikkel ik mijzelf als maker en ontmoet ik meer mensen in mijn vakmanschap. 

Ik geloof erin, als je iets kan dromen, kan het waar worden. Je zal kunnen zeggen dat ik grote toekomstdromen heb, maar ik zie ze als doelen. Ik streef dat ik met mijn bedrijf internationaal kan gaan. Dat de klussen die ik dagelijks heb volledig mijn creativiteit erin verwerkt mag worden. 

Mijn werk:

Website:

https://www.byode.nl

Instagram:

https://www.instagram.com/byodeeshuis/

LinkedIn:

https://www.linkedin.com/in/ode-louise-eshuis-32a590226?utm_source=share&utm_campaign=share_via&utm_content=profile&utm_medium=ios_app

 

 

Afbeeldingen

Reageren

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen