[VPM] Blijven leren in dit vakgebied is het leukste wat je kan doen !

Bente Weijts 24-02-2023
475 keer bekeken 0 reacties

Mijn naam is Bente Weijts , 23 jaar en werkzaam als assistent-makelaar bij ERA Master Makelaars in Leerdam. Ik ben begonnen aan het Nimeto Utrecht met een gemixte opleiding. 

Het was een opleiding bestaande uit drie opleidingen: Projectmanager Vastgoedonderhoud, Interieurstylist en Specialist Restauratie en Decoratie. Na twee jaar zou de keuze komen om een opleiding te kiezen die je daarna geheel afrond. Ik heb, met merendeel van mijn klas, na één jaar vervroegd gekozen voor de opleiding Projectmanager Vastgoedonderhoud.

Bij de opleiding Projectmanager Vastgoedonderhoud was de focus op de Vastgoedonderhoud met een klein deel makelaardij. Wat ik hier gelijk merkte was dat dit het vakgebied is waar ik iets mee wilde; of vastgoedonderhoud of makelaardij.  In mijn laatste jaar heb ik twee stages gelopen bij Hagemans Vastgoedonderhoud en ERA Master Makelaars. Mijn keuze was toen nog steeds 50/50. Wat wil ik worden en wat wil ik gaan doen?

Nu 3 jaar verder ben ik assistent-makelaar bij het makelaarskantoor waar ik stage heb gelopen. Daarnaast ben ik bezig met mijn laatste examens om Kandidaat Makelaar te worden. Ik merk dat ik het belangrijk vind om mezelf te blijven ontwikkelen, daarom heb ik ook dit jaar de opleiding Vastgoedstyling afgerond.  Ik sla dan ook geen enkele kans af om een extra opleiding of cursus te doen.

Wat is nu next voor mij in deze drukke woningmarkt? Dat weet ik ook nog niet precies.
Er is veel te leren en te ontdekken in deze wereld. Niet alleen in de makelaardij maar wie weet misschien nog een opleiding voor marketing. Misschien wel mijn eigen makelaarskantoor, mijn toekomstplan is voor nu nog heel open.

Voor nu geniet ik vooral van mijn werk als assistent-makelaar en blijf dit ook zeker nog doen wanneer ik Kandidaat Makelaar ben. Ik had gelijk door dat dit het wereldje is waar ik me in thuis voelde, daarom zou ik als tip mee willen geven: luister altijd naar je gevoel. Werk is belangrijk maar zeker ook hoe je jezelf erbij voelt.

Afbeeldingen

Oud-studenten

Reageren

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen