[SIV] Mijn studio, mijn passie

Simone Ooijens 08-11-2021
691 keer bekeken 0 reacties

Interieur ontwerpen is wat ik het liefste doe. Al direct na de middelbare school wist ik waar mijn interesse lag en daardoor was de keuze om verder te studeren in Interieurdesign al snel gemaakt. Op naar Nimeto! En, omdat ik nog meer wilde leren, daarna naar Academy Voque.

Even voorstellen, mijn naam is Shae Belin van Londen, de persoon achter Studio Shae Belin.

Interieur ontwerpen is wat ik het liefste doe. Al direct na het middelbaar onderwijs wist ik waar mijn interesse lag en daardoor was de keuze om verder te studeren in Interieurdesign al snel gemaakt.

Inmiddels ben ik al wat jaren (en studies) verder en heb ik de stap genomen om bedrijven en consumenten kennis te laten maken met mijn designs en stijl. Met Studio Shae Belin begin ik aan een nieuwe periode in mijn werk als zelfstandig Interieur designer.

Passie
De passie voor design en kleur begon bij mij al op jonge leeftijd. Ik was altijd al gewapend met papier, stiften, schaar en lijm. Knutselen deed ik graag en niets was me te gek om te maken. Ontwerpen kwamen als beelden in mijn hoofd en mijn handen maakten talloze verschillende tekeningen en knutselwerken.

Mooie, inspirerende en warme omgevingen waar alles in balans is, is wat mij bezighoudt. Waar ik ook ben, ik kijk altijd om me heen en raak geïnspireerd. Of het nou in de natuur is of in een drukke stad. Ik ben gevoelig voor ontwerp en kleurgebruik; dit roept bij mij direct bepaalde emoties op. Hier ben ik vast niet uniek in en zal bij veel mensen het geval zijn en gebeurd vaak onbewust. En precies dat maakt een goed persoonlijk ontwerp tot een ‘meesterstuk’. Iets wat al meteen tot de verbeelding spreekt en waar je enorm blij van wordt. 

Mooi design is voor iedereen anders. Maar een ding is zeker; als het goed past, heeft het een positieve invloed op hoe je je voelt en hoe je daarop reageert. 

Met mijn ontwerpen wil ik klanten van Studio Shae Belin graag die mooie ervaring meegeven. Want, zeg nou zelf: als je je comfortabel en thuis voelt in je omgeving, heeft dat een positieve invloed op jou als persoon. 

Ervaring
Nadat ik de middelbare school had afgerond wist ik al vrij snel wat ik wilde gaan doen. Uit alle creatieve richtingen heb ik gekozen voor interieurdesign.

Ik heb zoveel plezier beleefd aan de opleiding bij het Nimeto in Utrecht, dat ik deze in 3 in plaats van 4 jaar al succesvol kon afronden. Hierna heb ik ruim 4 jaar als designer gewerkt in de richting van horeca. In deze periode mocht ik restaurants en horecagelegenheden binnen bedrijven inrichten. 

Maar, ik wil verder in dit mooie vak. Na 4 jaar horeca wil ik me breder ontwikkelen en ben inmiddels alweer even geleden de schoolbanken in gegaan. Een nieuwe HBO studie aan Academie Vogue en als zelfstandige mijn stijl laten zien aan iedereen met interesse in interieurdesign. 

Wil je inspiratie en woontips van mij? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief of kijk op Studio Shae Belin

Afbeeldingen

Reageren

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen