Makers Meet & Eat

10-06-2024 71 keer bekeken 0 reacties

Begin

07-07-2024 om 13:30

Einde

07-07-2024 om 20:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

SETUP Lab, Nijverheidskade 13, Utrecht

Ben je een kunstliefhebber, cultuurverslinder, maker, creatieve geest of gewoon geĆÆnteresseerd in de recente ontwikkelingen op het gebied van (digitale) kunst, cultuur en design? Kom zondag 7 juli naar de Makers Meet & Eat en laat je inspireren door de verhalen van verschillende makers.

Tijdens de Makers Meet & Eat vertellen zo'n twintig makers over hun werk, werkwijze en onderzoek op het gebied van (digitale) kunst, cultuur en design. Een middag om mensen te ontmoeten, kennis en kneepjes van het vak te delen. Wil je je eigen werk presenteren? Neem plaats op het podium aan de "wild card" tafel! De dag wordt afgesloten met een drankje en een hapje. De middag start om 13.30, om 18 uur is er een diner.

De Makers Meet & Eat wordt georganiseerd door Creative Coding Utrecht, IMPAKT, RAUM, SETUP, HKU in samenwerking met Studio Camera. Catering door Peuzel.

Ticket kost 5 euro of 18,50 euro incl. diner. Kaarten zijn online te koop.

Het evenement staat open voor Nederlands- en Engelstaligen. De voertaal is Engels.

(Bron: Set Up, beeld: Jasmijn van der Weide)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen