Digital Twin

22-04-2024 68 keer bekeken 0 reacties

Begin

24-04-2024 om 20:00

Einde

24-04-2024 om 21:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Lucasbolwerk 24 | 3512 EJ Utrecht

Fascinerende mix van moderne dans en technologie. Alles en iedereen heeft een digitale tweeling. Ook jij, in de vorm van alle data die er over jou zijn verzameld. Heb je daar volledige controle over, of niet? Hoe verhouden de digitale en fysieke wereld zich tot elkaar? Wie beïnvloedt eigenlijk wie?

In deze voorstelling verkent choreograaf David Middendorp het gebied waar de digitale en fysieke wereld elkaar overlappen.

‘Digital Twin’ bestaat uit vier choreografieën. ‘MetaHuman’ - een samenwerking met choreograaf Wubkje Kuindersma - laat ons zien welke vorm de digitale tweelingversie van een mens kan hebben. Hoe zou het zijn om onze digitale tweelingbroer of -zus te ontmoeten? In het ontroerende ‘Missing’ gaat een danseres een duet aan met de digitale versie van iemand die er fysiek niet meer is. ‘Frequentie 3’ opent de poorten van de wiskundige wereld van getallen. Tot slot wordt oude bekende ‘Airman’ opgevoerd: “David Middendorp verbluft met dansers en drones die samensmelten in een betoverende wereld.” (de Volkskrant ****)

Let op: De VR-versie is geannuleerd.

Ontmoet je Digitale Tweeling in Another Kind of Blue's 'Digital Twin'- Officiële teaser

Koop hier je kaartje

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen