Art-up seminar bottom-up innovatie cultuursector

15-04-2024 103 keer bekeken 0 reacties

Begin

24-04-2024 om 13:00

Einde

24-04-2024 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

A Lab, Overhoeksplein 2, Amsterdam

Kom naar het Art-up Seminar op woensdag 24 april en verken samen met Art-up en andere creatieve professionals de kracht van bottom-up innovatie in de cultuursector.

Het Art-up Seminar is in A Lab, Amsterdam en wordt een middag vol inspiratie, ontmoetingen en gesprekken; voor ondernemers, instellingen, fondsen en beleidsmakers in de culturele en creatieve sector die meer willen weten over bottom-up innovatie en hoe dit gestimuleerd kan worden.

Hoe kunnen deze initiatieven van onderaf bijdragen aan systeemverandering? Hoe ziet dit er uit in het culturele veld? Wat kunnen culturele start-ups betekenen voor positieve verandering in de sector? En wat hebben deze kiemen van verandering nodig om te kunnen groeien en bloeien?

Tijdens het Art-up seminar verkennen we deze vragen met elkaar in een afwisselend en interactief programma. Verschillende perspectieven komen aan bod: de wetenschap, de ervaring van culturele start-ups en de praktijk van culturele organisaties, fondsen en beleidsmakers. Samen proberen we nieuwe manieren te vinden om als sector de positieve verandering van onderop zo veel mogelijk te stimuleren.

Tickets (à €30,25, incl. BTW, servicekosten, koffie/thee en borrel) zijn online te koop.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen