Submenu

Graphic Art bij Kapitaal Utrecht

17-06-2024 57 keer bekeken 0 reacties

Begin

20-06-2024 om 19:00

Einde

20-06-2024 om 21:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Paardenveld 5, Utrecht

Zijn jullie klaar voor de bijeenkomst Graphic Art bij Kapitaal in Utrecht op 20 juni? De sprekers van de avond is Floor Rieder en Bobbi Oskam!

Op 20 juni presenteren de Illustratie Ambassade en Kapitaal Utrecht een IAA-bijeenkomst in het teken van grafische technieken. Voor deze avond zijn twee illustratoren uitgenodigd om te spreken over hun praktijk en de rol die grafiek daarin speelt. Door deze twee perspectieven naast elkaar te leggen, ontstaat er een dialoog over de diversiteit en betekenis van grafische kunst in relatie tot het hedendaagse illustratie-landschap. Ben je erbij?

Floor Rieder staat bekend om haar veelzijdige en inventieve gebruik van grafische technieken in haar illustratiewerk. Haar stijl wordt gekenmerkt door een gedetailleerde en toch speelse benadering, waarbij ze vaak verschillende media en methoden combineert om unieke visuele verhalen te creëren. Ze maakt kinderboeken, behangprints, speelse infographics en meer.

Bobbi Oskam is illustrator en printmaker. Hij werkt zowel in opdracht als autonoom aan zelfgeïnitieerde projecten, waaronder tekeningen, publicaties, zines en prints. Voor deze projecten maakt Bobbi vaak gebruik van zeefdruk en Risografie. Zijn werk kenmerkt zich door een sterk handschrift, een explosie aan energieke beelden en een grote liefde voor de DIY-cultuur.

🗓 20 juni 2024⁠
🕑 19:00 - 21:00 uur⁠
🏭 @kapitaalutrecht (Paardenveld 5, Utrecht)
🎟️ reserveer kosteloos een ticket via deze link 

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen