Submenu

5 Manieren om je bereik op Instagram te verdubbelen

12-04-2024
276 keer bekeken 0 reacties

Ben je benieuwd naar de gouden tips om te groeien op Instagram en meer klanten te krijgen via dit kanaal? Meld je aan voor een gratis online masterclass van Marlou Volkerink. In 80 minuten deelt ze super veel waardevolle tips zoals:

  • WAT DE GROOTSTE FOUTEN ZIJN DIE 80% VAN DE ONDERNEMERS MAKEN OP INSTAGRAM

  • WAAROM JOUW BERICHTEN NIET ‘SCOREN’

  • HOE JE JE BEREIK EENVOUDIG KUNT VERGROTEN

  • HOE JE PERSONAL BRANDING KUNT INZETTEN VOOR JOUW INSTAGRAM

  • HOE JE VAN JE VOLGERS KLANTEN MAAKT

Marlou Volkerink heeft al ruim 12 jaar ervaring met online ondernemen en is Branding & Instagram specialist. Ze helpt vrouwelijke ondernemers van hun business een brand te maken en te groeien met hun bedrijf. Dit doet ze dmv online trainingen en coaching trajecten. Inmiddels heeft ze al duizenden onderneemsters geholpen met een winstgevende Instagram strategie.ouwen van een succesvolle business.

Ze staat in de top 10 Beste Business coaches van Nederland en begeleidde de afgelopen jaren honderden ondernemers met het uitbouwen van een succesvolle business.

Voor wie is deze gratis masterclass?

Voor (online) ondernemers, webshop en salon eigenaren, marketeers, coaches, freelancers en creatieve ondernemers.

In de masterclass 5 Manieren om je bereik op Instagram te verdubbelen deelt ze  waardevolle tips met je zodat je eindelijk stopt met tijd verspillen.

Wil jij groeien op Instagram zonder dat je 3 uur per dag actief hoeft te zijn? Meld je aan!

Afbeeldingen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen