Spelen met licht als Didactiek voor Creatieve Technologie

03-06-2024 35 keer bekeken 0 reacties

Begin

04-06-2024 om 13:30

Einde

04-06-2024 om 16:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Deze workshop is een korte introductie van een halve dag waarin we een aantal essentiële elementen van de grotere Didactiek voor Creatieve Technologie (DCT) professionaliseringscursus voor docenten samenbrengen.

Ben je benieuwd naar het Didactiek voor Creatieve Technologie (DCT) traject van Programma Creatieve Technologie? In deze verkorte introductieworkshop van een halve dag brengen we een aantal essentiële elementen van de grotere DCT professionaliseringscursus voor docenten samen. We verkennen de creatieve technologische mogelijkheden van werken met licht in al haar facetten en denken tegelijkertijd na over de didactische impact van technologie binnen een onderwijscontext.

De meetup is toegankelijk voor docenten en medewerkers van binnen en buiten HKU. Meedoen? Mail naar machiel.veltkamp@hku.nl of meld je dan aan via deze knop:

Aanmelden

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen