Pitch night

18-03-2024 236 keer bekeken 0 reacties

Begin

09-04-2024 om 19:30

Einde

09-04-2024 om 22:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Utrecht

9 April 2024 zijn er weer 5 Awesome pitches en één winnaar van €1.000,-. Heb je een awesome idee? Stuur hem in voor 25 maart 2024! Pitch jouw idee om Utrecht nog toffer te maken en krijg 1000 euro om het te realiseren. Ja, zo in het handje.

*Het formulier om je idee in te dienen is in het Engels, maar je mag jouw idee ook in het Nederlands of Uteregs inzenden!

Samen maken we Utrecht nog grootser

Lonely Planet noemt Utrecht in de top tien van onontdekte pareltjes en The Guardian bestempelt Utrecht als internationale hotspot. En terecht. Utrecht is een geweldige stad om te wonen. Toch denken we dat het nog leuker kan. Mooier. Awesome-er.

Daarom is Awesome Utrecht opgericht: een platform voor ideeën die onze stad nog grootser maken.

Elke twee maanden organiseren we een pitch night waar jij jouw briljante idee voor een groot publiek kunt presenteren. Een team van twintig trustees bepaalt aan het einde van de avond wat het beste idee is en de winnaar krijgt € 1000 contant. Zonder ook maar één addertje onder het gras.

Het enige dat we van je vragen is dat je komt vertellen over je project tijdens de volgende pitch night. Sounds fair, right?

Awesome Utrecht is een particulier initiatief. Het geld wordt ingelegd door de verschillende trustees zonder enkele verbonden verplichtingen. 

 De vier criteria..

..waaraan een awesome idee moet voldoen!

Het moet Awesome zijn

Tja, wat is een Awesome idee? Iets waar we met zijn allen van op de banken staan van enthousiasme. Waar je spontaan voor begint te klappen als iemand je erover vertelt. Het is een idee dat dat je met een willekeurige vreemde op straat wilt delen en spontaan een glimlach op hun gezicht tovert.

Het moet Utrechts zijn

Het gaat tenslotte over onze stad. Het moet Utrechters aanspreken. Klein of groot. Ze moeten het kunnen tegenkomen. Binnen of buiten. En er moet over gekletst worden. In de straat, de buurt, het liefst tot aan de burgermeesterskamer aan toe.

Het moet verrassend zijn

Jouw idee moet nieuwsgierigheid opwekken. Prikkelen, verbazen, overal “wow-momenten” veroorzaken. Het is iets waar mensen nog niet eerder aan hebben gedacht, of niet eens wisten dat het mogelijk was. Denk groot. Nee, nog groter.

Het moet doordacht zijn

Jouw idee getuigt van lef, zelfvertrouwen, en een soort slimmigheid. Het lijkt bijna zo vanzelfsprekend dat mensen zich vooral afvragen waarom niemand dit ooit eerder heeft bedacht. En je idee is binnen budget en tijd uitvoerbaar.

Stuur voor 25 maart je idee in!

Ik heb een awesome idee

Veelgestelde vragen

Instagram

 

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen