Disco Apenkooien

08-03-2024 298 keer bekeken 0 reacties

Begin

20-04-2024 om 14:00

Einde

20-04-2024 om 23:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Kon. Wilhelminalaan 4, Utrecht

Ooit was de laatste keer dat je met al je schoolvriendjes ging apenkooien voor het einde van het schooljaar. Of toch niet! Want na een geslaagde eerste editie keert Disco Apenkooien terug naar Utrecht. Het wordt groter, gekker en leuker: het wordt Disco Apenkooien 2024.

Disco apenkooien is een toernooi voor iedereen die weer even terug wil naar de nostalgie van de basisschool. Voor jongeren en studenten die ernaar snakken weer even kind te zijn, weer te spelen, lachen, dansen en sporten zonder verplichtingen.

Apenkooien met een twist
Disco Apenkooien is net wat anders dan het apenkooien van vroeger, door de variatie met muziek. Net zoals in een echte disco is er een dj die je de hele avond zal verblijden met de leukste tunes. Alle nummers met een bekend dansje zijn een extra spelelement. Denk aan WMCA, de kabouterdans, de macarena etc.

We spelen dit jaar met vijf teams tegelijk, wat het toernooi lekker interactief maakt en ervoor zorgt je niet lang stil zit. In totaal kunnen er vijftien teams meedoen. Samen strijden ze om mooie prijzen zoals een karaokebooth bij Duke of Tokyo, minigolfen, bowlen of bananen voor het hele team!

Voor vrienden die liever komen kijken is er naast het toernooi op het terrein ook muziek en een foodtruck.

Party
Nieuw dit jaar is de Apendisco na afloop van het Disco Apenkooien toernooi. In samenwerking met Beton-T en Rhythm cureren we een tof avondprogramma bij Studio-T voor alle apen die nog even hun te gekke moves willen laten zien. Hierover lees je snel meer.

Meer informatie en aanmelden

  • Leeftijd: 16+
  • Meedoen is gratis
  • Teams bestaan uit vijf leden
  • Toernooi: 14:00 - 17:00 uur
  • Party: 17:00 - 23:00 uur
  • Meld je team aan via dit aanmeldformulier

Disco Apenkooien 2024 wordt georganiseerd door STAD Utrecht.

VECHTCLUB - Poster dico apenkooien.pdf

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen