Netwerklunch MKB Werkplaats

22-02-2023 187 keer bekeken 0 reacties

Begin

14-03-2023 om 12:00

Einde

14-03-2023 om 14:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Ben jij iemand die verbinding wil leggen tussen scholen, tussen onderwijs en het bedrijfsleven of zich wil laten inspireren door de kansen en mogelijkheden op dat gebied? Met als doel onderwijs innoveren en daarin zoveel mogelijk samen optrekken. Meld je dan aan voor de netwerklunch op 14 maart.

Een jaar geleden startte de MKB Werkplaats Utrecht met het koppelen van studenten(teams) aan ondernemers in de regio met (digitale) vraagstukken. Sinds december is er ook een fysieke locatie om nog beter de verbinding te leggen tussen onderwijs en werkveld.

In de korte tijd dat we gehuisvest zijn in Vechtclub XL mochten we al een versnellingsdag van ROC Midden Nederland ontvangen, exposities hosten van HU- Communication & Multimedia Design en HKU Experience Design, zijn studenten van Signmaking Nimeto aan de slag gegaan voor onze ruimte en hebben we meerdere workshops van Vechtclub huurders kunnen initiëren voor studenten van onze onderwijspartners.

Bovenal willen we bij de MKB Werkplaats verbinden, inspireren en versnellen. Onze ervaring is dat dat het beste gaat door nabijheid en gelegenheid te creëren. 

Daarom nodigen we jou van harte uit om langs te komen op de eerste MKB Werkplaats Netwerklunch @ VechtclubXL.

Datum: 14 maart a.s. tussen 12:00 en 14:00 uur

Wat gaan we doen?
Lunchen! En netwerken! Het is een netwerklunch. We nodigen professionals uit ons netwerk en onderwijs professionals uit om in een informele setting samen te komen, telefoonnummers uit te wisselen en mooie plannen te smeden. 

Mooi! Mag ik ook iemand meenemen?
Ja, graag zelfs! We willen het netwerk van verbinders en aanjagers in en om het bedrijfsleven en onderwijs laten groeien. Nodig dus vooral collega’s of relaties uit. Wel fijn als je ze even aanmeldt.

Locatie: Vechtclub XL, Europalaan 2B, Studio C.1.3

We hopen van harte je te mogen treffen en mooie (nieuwe) verbindingen te leggen. 

Hartelijke groet, mede namens het hele team van de MKB Werkplaats Utrecht.

 AANMELDEN 

 

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen