Submenu

Utrechtse Stripmakersmarkt

10-06-2024 29 keer bekeken 0 reacties

Begin

15-06-2024 om 12:00

Einde

15-06-2024 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Bibliotheek Neude

Tweede stripfestival de Utrechtse MUS in Bibliotheek Neude. Stripfanaten kunnen op 15 juni hun hart ophalen tijdens de Utrechtse MUS (Markt Unieke Stripmakers) in Bibliotheek Neude.

De gratis stripmarkt brengt diverse stripmakers uit Utrecht en heel Nederland samen om hun werk te presenteren in de prachtige grote hal van de bibliotheek.

Naast de markt waar stripmakers hun eigen werk verkopen zijn er ook workshops te volgen. Daarnaast is er ook een stripboekleeshoek aanwezig en wordt de Gouden Mus uitgereikt, de publieksprijs voor de beste aanvlieger van de stripwereld. De Utrechtse MUS is een initiatief van de tekenaars Daan Landwehr Johan, Rob van Barneveld en Danibal.

De volgende stripmakers zijn er sowieso deze dag: Abe Borst, Argibald, B. Carrot, Bandirah, Bob op ’t Land, Brulblad, Esther van der Bund, Gerrie Hondius, Inktpot, Jan Vriends, Jan-Willem Spakman, Jeroen de Leijer, Jeroen Funke, KAF, Larie Cook, Maikel Verkoelen, Maaike Hartjes, Matt Baaij, Michiel vd Pol, Milou van Montfort, Schwantz, Tobi Dahmen, Venster Academie, Wilbert van der Steen.

De Utrechtse Markt Unieke Stripmakers is gratis en geschikt voor alle leeftijden. Er is geen aanmelding nodig, dus kom gerust langs en dompel je onder in de stripwereld en maak kennis met de tekenaars.

Er zijn 3 leuke workshops te volgen, bekijk ze hier!

 

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen