Submenu

Forward Festival Amsterdam

08-04-2024 230 keer bekeken 0 reacties

Begin

23-05-2024 om 14:00

Einde

24-05-2024 om 20:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Internationaal Theater Amsterdam, Leidseplein 26

Ontketen je creativiteit op Forward Festival Amsterdam. Het Forward Festival op het gebied van creativiteit, design & communicatie is een gerenommeerd congres voor de lokale en internationale creatieve industrie, opgericht in 2015.

Het tweedaagse evenement toont de nieuwste trends en ideeën in creativiteit en design door meer dan 30 internationale sprekers, variërend van zwaargewichten uit de industrie tot lokale helden, workshops en tentoonstellingen. Van grafisch design en AI tot film en fotografie, er is voor ieder wat wils op deze bruisende viering van creativiteit. Doe mee, raak geïnspireerd, leer nieuwe vaardigheden en kom in contact met andere creatieven!

De zelfverklaarde missie van het festival is om als platform te dienen voor creatieve mensen en om inspiratie en uitwisseling te bevorderen. Toonaangevende personen uit alle disciplines van creativiteit worden samengebracht in een programma dat fora, workshops, tentoonstellingen, lezingen en randactiviteiten combineert.

Programma Forward Amsterdam

Get your ticket now!

 

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen