Submenu

CURSUS EIGEN WAARDEN EN ONDERHANDELEN

12-03-2024 418 keer bekeken 0 reacties

Begin

09-04-2024 om 15:15

Einde

09-04-2024 om 18:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

HKU, Oudenoord 700

UCC x Kunstenbond! Samen met de Kunstenbond ontwikkelde Utrecht Creative Community de module 'Met vertrouwen ondernemen' om zzp’ers in de culturele en creatieve sector te ondersteunen in hun ondernemerschap. Deze tweedaagse cursus gaat over tarieven bepalen en onderhandelen.

Deze cursus volg je op twee dagen:

Deel 1 | Weet wat je waard bent | 9 april (15.30-18.30 uur)
Tijdens het eerste deel van deze cursus - Weet wat je waard bent - leer je alles over tariefbepaling en het belang van contracten, uurtarieven, kortingen en hoe verschillende opdrachten zich tot elkaar verhouden. Wat is je auteursrecht waard? Hoe weet je zeker dat de mondelinge afspraken worden nagekomen? Welke kosten maak je nu daadwerkelijk tijdens een opdracht? Hoe kun je je uren het best bijhouden en hoe pas je de ‘Fair Practice Code’  toe in de praktijk?

Deel 2 | Onderhandelen met lef | 17 april (15.30-18.30 uur)
En dan sta je er in één keer alleen voor als zelfstandige en moet je offertes maken, prijsindicaties geven en soms ook gewoon keihard onderhandelen. Hoe pak je dat eigenlijk aan? Hoe stel je bijvoorbeeld een offerte op? Welke reacties kun je hierop verwachten? Wat zijn de do’s en dont’s in een onderhandelingsproces? Aan de hand van voorbeelden en oefeningen wordt dit onderdeel geïllustreerd.

Aanmelden
De tweedaagse cursus is gratis, inschrijven kan via het online formulier.

UCC x Kunstenbond - Met vertrouwen ondernemen
Deze cursus is onderdeel van de module Met vertrouwen ondernemen die we samen met de Kunstenbond ontwikkelden. De cursus Auteursrecht van spreken op 24 april maakt ook deel uit van deze module, maar is los te volgen.

Voor wie
Deze module is vooral bedoeld voor (nog) startende ondernemers. In november herhalen we de module, maar zal deze ingericht worden voor creatieve ondernemers die langer in het vak zitten.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen