Submenu

Gewoon lekker dansen

11-03-2024 143 keer bekeken 0 reacties

Begin

15-03-2024 om 20:30

Einde

15-03-2024 om 23:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Oudegracht 36, 3511 AP Utrecht

Wil je je hersenen even ‘uit’, je lijf z’n beweging even zélf laten zoeken. In de gemoedelijke sfeer op de houten dansvloer van de Werfkelder van Kargadoor aan de Oudegracht in Utrecht? Dan is dit iets voor jou!

Swingende muziek, gemixt met video uit ’70, ’80, ’90 & een beetje van nu. Pop, rock, funk, een beetje disco en wat wereldmuziek. Goed voor je lijf, wondermiddel voor je brein, houdt je jong.

Maatschappelijk en cultureel podium De Kargadoor biedt al 65 jaar een plek aan onafhankelijke makers en idealistische doeners. De Kargadoor gelooft in de kracht van de dialoog om tot verandering en verbinding te komen. Veel Utrechtse organisaties zijn al jaren kind aan huis in het historische pand aan de Oudegracht. Deze broedplaats biedt plek aan een uitgebreid programma met dialoog, debat, muziek, vertelkunst, comedy en beeldende kunst. In de organisatie werken ruim 35 vrijwilligers mee om de missie van De Kargadoor te realiseren.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen