Submenu

Meeloopdag Interactive Performance Design

12-02-2024 206 keer bekeken 0 reacties

Begin

29-02-2024 om 10:00

Einde

29-02-2024 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Janskerkhof 17/18 Utrecht

Kom naar de meeloopdag van Interactive Performance Design en ontdek hoe je zelf een interactieve performance kunt maken.

Wil je leren hoe je interactieve ervaringen kunt ontwerpen en creƫren waarbij je het publiek betrekt en activeert? Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van technologie en media om verhalen te vertellen en te beleven? Houd je van samenwerken met verschillende disciplines en experts om innovatieve projecten waarbij interactie met het publiek centraal staat te realiseren?

Kom dan naar de meeloopdag van Interactive Performance Design en ontdek hoe je zelf een interactieve performance kunt maken. Je maakt kennis met onze docenten en studenten, die je alles kunnen vertellen over de opleiding, de vakken, de projecten en de beroepsmogelijkheden. Je krijgt ook de kans om zelf mee te doen aan een playtest, waarin je een interactief spel of een interactieve installatie gaat testen. Tevens ga je aan een workshop deelnemen.

Meld je aan voor de meeloopdag via meeloopdagen@hku.nl en speel mee met Interactive Performance Design!

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen