Submenu

MA ontbijt met de Kommunie

11-12-2023 233 keer bekeken 0 reacties

Begin

13-12-2023 om 09:00

Einde

13-12-2023 om 10:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Vogelfrei Playground, Nijverheidsweg 6, Utrecht

Woensdag 13 december kun je de dag samen met andere professionals beginnen tijdens het MA ontbijt van De Maakruimte. Thema dat centraal staat is verbinden.

De Maakruimte voor de brandstof: een goed gedekte tafel, waar Kommunie hun verbindwijsheden deelt om tot vruchtbare samenwerkingen te komen. Of! Misschien wel vriendschappen? Familie?

Kommunie is opgericht vanuit de behoefte om mensen in de Utrechtse creatieve sector samen te brengen. Dit zijn kunstenaars vanuit alle disciplines én creatieve ondernemers.
Ze verbinden creatieve Utrechters samen aan de hand van verschillende events en diners. Om de diners heen vindt een expositie plaats, waar verschillende makers een plek krijgen waar ze hun werk kunnen exposeren.

Tijdens de diners zijn mooie verbindingen ontstaan. Soms liep dit uit op een samenwerking tussen makers, maar ook op vriendschappen. Wanneer je een hele avond met elkaar aan tafel zit, is er tijd om elkaar te leren kennen. Er is ruimte voor het creëren van een band.

Woensdag 13 december zitten we tijdens het ontbijt samen aan tafel en opent De Kommunie het gesprek en de verbinding. Schuif je aan? De Maakruimte zorgt voor het eten!

Kosten: €12,50
Aanmelden kan online!

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen