Submenu

Immersive Tech Week 2023

03-07-2023 550 keer bekeken 0 reacties

Begin

28-11-2023 om 00:00

Einde

02-12-2023 om 00:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

de Doelen, Schouwburgplein 50, 3012 CL Rotterdam

Immersive Tech Week is een uniek festival waar creativiteit, innovatie, business, onderzoek en kunst elkaar ontmoeten om de impact van meeslepende technologieën op onze planeet, cultuur en samenleving te verkennen.

Een vijfdaags avontuur vol ervaringen, lezingen, rondetafelgesprekken, workshops en meer. Waar marktleiders, XR-enthousiastelingen, academici, start-ups, scale-ups en beleidsmakers van over de hele wereld samenkomen om inspiratie op te doen, kennis te delen, nieuwe kansen te vinden en verbindingen te leggen.

Integratie, creativiteit, connectiviteit - Doe mee voor een opwindende viering van virtuele werelden en meeslepende technologieën, waar eindeloze mogelijkheden wachten. Duik in een mensgerichte verkenning van XR, VR, AR, AI, spatial computing, haptiek en meer, en geef vorm aan een betere en duurzamere toekomst. Laat je creativiteit de vrije loop, ontsnap aan grenzen en maak een positieve impact door je ideeën. Maak je klaar voor een buitengewone week vol innovatie, ontdekking, verbindingen en onbegrensde mogelijkheden!

Bekijk hier het programma

Koop hier je ticket

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen