Submenu

Vakbeurs Facilitair en gebouwenbeheer

11-04-2023 115 keer bekeken 0 reacties

Begin

07-06-2023 om 09:00

Einde

09-06-2023 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Voor een bezoek aan de beursvloer van hét nationale evenement van Nederland op het gebied van werkomgeving, gebouwbeheer en werkplekken op woensdag 7, donderdag 8 en vrijdag 9 juni is enkel een kosteloze registratie nodig. Dat kan vooraf via deze website of ter plekke bij de ingang Jaarbeurs Utrecht

De voorbereidingen voor de 24ste editie van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer op 7, 8 en 9 juni 2023 in de Jaarbeurs Utrecht zijn in volle gang. Naast de vertrouwde beursvloer met stands van de deelnemers is er een aanvullend programma met lezingen en prijsuitreikingen. Nieuw in deze editie zijn de overzichten van beursthema’s en bezoekersinteresses op deze website. Zij stellen de facilitair verantwoordelijke eindgebruikers in staat om zich op het aanbod te oriënteren en hun aanstaande bezoek voor te bereiden. Voor het eerst sinds de editie 2020 wordt ook de FGNoviteitenprijs weer op de beursvloer uitgereikt.

 naar de website 

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen