Submenu

Koen Dijkstra wint KTV award

14-12-2020
128 keer bekeken 0 reacties

In de jaarlijkse klanttevredenheid-wedstrijd (KTV-Award) onder alle erkend Betere Schilders is Koen Dijkstra uit Eindhoven degene met de meest feilloze klantbeoordelingen.

In zowel de regio’s Noord-, Midden- als Zuid-Nederland zijn de drie beste vakschilders in het zonnetje gezet. In 2020 vonden er ruim 1800 reviews plaats, met een gemiddelde waardering van een 9,4. De top 3 in Zuid-Nederland werd gecomplementeerd door: 2. Eddie Kok Schilderwerken uit Nieuwkuijk 3. De Vakbroeders uit Soerendonk.
Vincent Jansen met het gelijknamige schildersbedrijf gevestigd in Rozendaal eindigt net als vorig jaar op de eerste plaats in Midden-Nederland. De rest van de top drie: 2. De Ridder Schilderwerken uit Schoonhoven 3. P. Rorije Schilders- en Afwerkingsbedrijf uit Apeldoorn.
Het Friese schildersbedrijf van Henk Postma (Zwagerbosch) was naar eigen zeggen volledig verrast door zijn prijswinnende review-cijfer. De top drie wordt gecomplementeerd door: 2. Flevo Painting uit Almere 3. Nosta Schilderwerken uit Alkmaar.

Afbeeldingen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen