Vakbeurs MONUMENT

08-05-2023 22 keer bekeken 0 reacties

Begin

23-05-2023 om 10:00

Einde

25-05-2023 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Brabanthallen, Diezekade 2, 5222 AK Den Bosch

MONUMENT richt zich specifiek op onderhoud, herbestemming, restauratie en verduurzaming van monumenten. Hier ontmoeten aanbieders van producten en diensten voor de gebouwd erfgoedsector op gepaste afstand professionals en eigenaren op zoek naar innovatieve producten, kennis en informatie.

Gedurende drie bruisende beursdagen is MONUMENT het kloppend hart van de erfgoedsector. Waar exposanten het platform gebruiken om hun expertise te tonen en naamsbekendheid te vergroten, is het voor bezoekers dé plek om zich te oriënteren op actuele ontwikkelingen en innovaties en zich breed te laten informeren over de toekomst van de sector. 

Gelijktijdig met RENOVATIE

MONUMENT 2023 vindt gelijktijdig plaats met vakbeurzen Renovatie & Transformatie en HOUTBOUW. De vakbeurs Renovatie & Transformatie gaat over sneller, efficiënter en omgevingsvriendelijker renoveren terwijl HOUTBOUW zich richt op hout- en hyride bouwoplossingen. 

Gratis toegang bij voorregistratie

MONUMENT en haar zusterbeurzen HOUTBOUW en Renovatie & Transformatie zijn gratis voor iedereen die zich tijdig hier voorregistreert. Voorregistratie is mogelijk tot en met maandag 22 mei. Bezoekers hebben over en weer vrij toegang. Een kaartje aan de deur kost € 30,- incl. BTW.

MONUMENT 2023

 

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen