Submenu

Creatieve digitale duizendpoot voor onze DigiMaakplaats en Audio Visueel Uitleen (0,5-1 fte)

05-12-2023
686 keer bekeken 0 reacties

Nimeto is dé mbo-vakschool met ca. 1500 studenten voor creatieve ruimtemakers. Op onze school werken ongeveer 160 medewerkers die met passie hun vak uitvoeren. Vakmensen die studenten leren hoe je vormgeeft aan de ruimte om je heen. De ruimte waarin je woont, werkt, winkelt en ontspant.

Of het nou gaat om een huis of een winkel, om ontwerp, inrichting, onderhoud of communicatie. Om vorm te geven aan de ruimte in de wereld om ons heen hebben we vakmensen nodig. Zelfbewuste, creatieve ruimtemakers die precies weten wat ze doen. Zulke mensen leiden wij op.

Wij zijn per direct opzoek naar een Creatieve digitale duizendpoot voor onze DigiMaakplaats en Audio Visueel Uitleen (0,5-1 fte)

Bij Nimeto hebben we de Maakplaats en de DigiMaakplaats. Onze studenten kunnen er aan de slag met wat ze maar willen creëren, zowel vanuit een opdracht/project waarmee ze in hun opleiding bezig zijn, als iets waarmee ze gewoon vanuit zichzelf aan de slag willen. Ook de uitleen van digitale apparatuur bevindt zich hier. Deze bruisende plek midden in onze creatieve school stimuleert de studenten om voor, tussen en na hun lessen een idee of concept uit te werken en te gaan experimenteren. Er loopt een team van medewerkers dat de studenten begeleidt en helpt bij film, fotografie, geluid, 3D printen, Raspberry Pi, Arduino, licht aansturen, 3d tekenen en renderen, Adobe, zagen, schilderen, zeefdrukken, VR en AR, lasersnijden, textiel en nog duizenden andere dingen veel meer.

Het team bestaat momenteel uit zes medewerkers en een stagiair, die elkaar helpen en aanvullen. Met ieder hun eigen specialisatie binnen de expertise van de Maakplaats, DigiMaakplaats en de uitleen van digitale apparatuur.

Wat ga je doen?

Je werkt in de DigiMaakplaats en bij de uitleen. Je begeleidt en inspireert studenten bij hun digitale ontwerp-, maak- en leerproces in de DigiMaakplaats en op het gebied van film en fotografie. Je adviseert studenten en geeft instructie over het gebruik van alle apparatuur die de uitleen ter beschikking stelt zoals VR brillen, foto- en filmapparatuur en beamers.  

De belangrijkste werkzaamheden zijn:

 • Je ontwikkelt en organiseert workshops in de DigiMaakplaats en hebt veel vrijheid om dat uit te breiden.
 • Je maakt nieuwe ontwikkelingen tastbaar en toepasbaar voor onze studenten, zodat ze een concreet beeld hebben van wat het inhoudt en wat je ermee kunt doen.
 • Je zorgt voor het dagelijkse beheer in de DigiMaakplaats en de uitleen. De aanwezigheid van benodigde materialen is op orde en je zorgt voor het onderhoud.
 • Je doet verbeter- en aanschafvoorstellen en zorgt voor de doorontwikkeling van deze creatieve bruisende DigiMaakplaats en de uitleen.

Wat vragen wij?

 • Je hebt ervaring met het werken met studenten en/of jongeren.
 • Je hebt ervaring met creatieve technologie en affiniteit met licht, geluid, beeld, kunst en vormgeving.
 • Je hebt ervaring met digitale en analoge fotografie (compositie, belichting etc), maar ook met film (productieprocessen).
 • Je bent leergierig en in staat om je nieuwe technieken snel eigen te maken.
 • Je hebt ervaring met software-programma’s zoals: Adobe, Final Cut Pro Blender, Lumion, Sketchup, TwinMotion, Vectorworks, etc.
 • Kennis van en ervaring met programmeren (bijvoorbeeld van lichtinstallaties) en algemene kennis van ICT en netwerk is niet vereist, wel een pré.
 • Je bent in staat om creatieve processen te volgen en (on)mogelijkheden te herkennen.
 • Je kan studenten inspireren en enthousiasmeren.

Ook als je niet alles wat we hierboven noemen al kan, dan vragen we je toch om te reageren!

Werken bij Nimeto 

Saai is het bij Nimeto nooit. Als creatieve vakschool zijn wij continue in beweging. Dat geeft je vrijheid om te experimenteren, te ontdekken en daarmee ruimte te geven aan je eigen ontwikkeling. Bij Nimeto vind je een informele cultuur, levendigheid door onze leuke en creatieve studenten en collega’s.

Wij bieden:

 • Een boeiende, uitdagende baan op een unieke en creatieve vakschool.
 • Een aantrekkelijk salaris (salarisschaal 8/9 van de Cao MBO afhankelijk van kennis en ervaring) en een goed pakket arbeidsvoorwaarden, denk aan een fietsplan en leasefiets, volledige vergoeding van openbaar vervoer, ABP pensioen, bijdrage ziektekosten, een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld 8%.
 • Ruimte en budget voor professionele ontwikkeling, zowel vakinhoudelijk als ook de pedagogisch-, didactische vaardigheden.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband (na 2x jaarcontract).

Sollicitaties

Ben je geïnteresseerd, dan horen we dat graag! Stuur je sollicitatie voor 17 december via e-mail naar hr@nimeto.nl. De gesprekken vinden plaats in week 51. Voor vragen over de functie kan je contact opnemen met Frans van Grieken.                                                              (06 - 55862613  f.vangrieken@Nimeto.nl )  

 

 

 

 

 

 

 

 

Afbeeldingen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen