Submenu

[RES] Lessen geven op mijn eigen creatieve manier waarbij kunst en ambacht samen komen.

20-03-2023
331 keer bekeken 0 reacties

Na de middelbare school ben ik begonnen aan de opleiding Specialist Restauratie en Decoratie Schilder op Nimeto met als doel om uiteindelijk zelf schilder- en tekendocent te worden.

Tijdens mijn eindstage bij een Glazenier in Amersfoort heb ik de glas in lood techniek geleerd, die ik nog steeds uitoefen en uitbreid tot het brandschilderen. Naast het glas in lood ben ik ook workshops gaan geven en ben ik aan de kunstacademie begonnen aan de opleiding Docent beeldende Vorming.

Naast mijn liefde voor oude ambachten dat is begonnen op Nimeto, ben ik mijn eigen artistieke creativiteit gaan ontwikkelen en specialiseer ik mij binnen mijn eindonderzoek naar de rol van kunst bij het verbeteren van de mentale gezondheid van de mens. Deze kennis verwerk ik in mijn illustraties om het over te dragen naar een breder publiek. Dit jaar studeer ik af van de kunstacademie en wil ik graag mijn droom verwerkelijken: schilder- en tekenlessen geven aan leerlingen op mijn eigen creatieve manier waarbij kunst en ambacht samen komen.

Ik heb een paar foto's bijgevoegd waarbij ik aan het werk ben.

Liefs, Frederique Priemis

Afbeeldingen

Oud-studenten

Reageren

X (voorheen Twitter)

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen