Submenu

ViJos zoekt helpende handjes!

28-11-2022
346 keer bekeken 0 reacties

Wij, ViJoS, zijn een muziekvereniging uit Bussum met meerdere groepen/afdelingen bestaande uit: Kidsclub, Jong ViJoS, showband ViJoS, en ViJoS  Plus.

De showband maakt jaarlijks een show die we landelijk willen laten zien op feesten, taptoes, showwedstrijden en evenementen.

Voor het eerst in onze historie is er een show bedacht waarin decorstukken voor op het veld of in de zaal gemaakt zijn, in dit geval ivm het thema van de show, verrijdbare deuren in een kozijn (op wielen dus).

Deze zijn door de leden zelf gemaakt en zodanig dat ze makkelijk te vervoeren zijn en zelfs eventueel in een personenauto passen.

Het thema van de show (Criminal) vraagt erom de deuren in verschillende uitvoeringen te tekenen/beschilderen. Een kluisdeur, een “normale” huisdeur, en een gevangenisdeur/traliehek (of wat de leiding dan ook voor ogen heeft)

Om dan maar met “de deur in huis te vallen” wilde ik jullie vragen of er iemand (in de buurt van Bussum) die deze Items kunnen/willen beschilderen in de uitvoering zoals we ons dat voorstellen. 

In januari begint de show, dus verveel je je in de kerstvakantie en wil je iets bijverdienen? Dan verneem ik het graag via aad.meeuwissen@casema.nl  

 

 

Afbeeldingen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen