Submenu

Movement on the ground

10-06-2022
450 keer bekeken 0 reacties

Docenten Willem Sevensma en Krijn Kraaijeveld zijn met steun van Erasmus+ een korte periode werkzaam op Samos, Griekenland bij Movement on the ground. Willem geeft daar een training in basis schildertechnieken aan bewoners van het vluchtelingenkamp.

De trainingsbehoefte sluit aan bij de voorwaarde van het vluchtelingenkamp om te voorzien in goede infrastructuur, welzijn, en een kleurrijke stimulerende omgeving te bieden. Daarnaast krijgen de vluchtelingen vaardigheden mee die hun wellicht van pas komen in hun toekomst in Europa met het vergroten van kansen op de arbeidsmarkt. Na het doorlopen van de training ontvangen de deelnemers een certificaat.

Krijn begeleidt daar een groep studenten van RES bij een project samen met bewoners van het vluchtelingenkamp. Hij zal met de studenten de komende week daar nog verblijven en kan op die manier de stage van een aantal RES studenten alvast voor september met hun voorbereiden.

Je kunt ze volgen op: https://instagram.com/projectsamos_?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Afbeeldingen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen