Submenu

Terugkom evenement oud studenten

24-11-2021
1419 keer bekeken 0 reacties

Het was weer tijd voor een terugkomfeestje, een goed gevulde avond voor makers met makers en tussen de makers. Dit keer bij de makers van de creatieve community VechtclubXL, creatieve ondernemers die met elkaar samenwerken en elkaar versterken. Met hele inspirerende verhalen!

Wat was het leuk om iedereen weer te zien en te horen waar onze oud studenten nu staan in hun ontwikkeling! Waar de een dolgelukkig is op zijn vervolgopleiding en het gewoon gezellig vindt om langs te komen en te netwerken, zit de ander in een impasse en is op zoek naar nieuwe mogelijkheden om een andere weg in te slaan. 

Alles kan! Want daar zijn dit soort terugkom events voor bedoeld. Met een divers aanbod op het gebied van ondernemerschap, empowerment, jobmatching en coaching proberen we iedereen verder te helpen. Een soort van: Nimeto vragen, altijd slagen 😃. 

Gelukkig weten we onze oud studenten steeds beter te vinden en we merken dat oud studenten ons ook steeds beter vinden. De kracht van mond tot mond reclame 📢 doet zijn werk, fijn! 

Heb je deze bijeenkomst gemist en wil je een uitnodiging ontvangen voor de volgende keer? Meld je dan aan bij de Nimeto community en blijf automatisch op de hoogte. 

Zien we je de volgende keer (weer)?

We proberen zodra Corona het toelaat, snel weer een terugkom event te plannen. En neem tot die tijd gerust een kijkje in de community. Vind je niet wat je zoekt? Laat het ons weten.

👉🏼 Aftermovie gemaakt door oud student Zoë Christoffel die haar draai na Nimeto heeft gevonden op Hogeschool Inholland. Zoë startte onlangs haar eigen bedrijf Christoffel Creations videografie

Terugkom event oud studenten

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen