Submenu

Docent basisvaardigheden schilderen restauratie en decoratie (0,6-1,0 fte)

17-06-2021
452 keer bekeken 0 reacties

Nimeto Utrecht is dé mbo-vakschool met ca. 1500 studenten van creatieve ruimtemakers. Op onze school werken ongeveer 140 medewerkers die met passie hun vak uitvoeren. Vakmensen die studenten leren hoe je vormgeeft aan de ruimte om je heen.

De ruimte waarin je woont, werkt, winkelt en ontspant. Of het nou gaat om een huis of een winkel, om ontwerp, inrichting, onderhoud of communicatie. Om vorm te geven aan de ruimte in de wereld om ons heen hebben we vakmensen nodig. Zelfbewuste, creatieve ruimtemakers die precies weten wat ze doen. Zulke mensen leiden wij op. Zulke mensen werken bij ons.

Voor het onderwijsteam Specialist Restauratie Decoratie zijn wij met ingang van volgend schooljaar op zoek naar een Docent basis vaardigheden schilderen restauratie en decoratie (0,6-1,0 fte). Het onderwijsteam voor de niveau 4-opleiding Specialist Restauratie en Decoratie bestaat uit 13 docenten. Door veranderingen in het onderwijsteam zoeken wij een nieuwe collega.

De werkzaamheden starten bij aanvang schooljaar 2021. Door eventuele tussentijdse instroom van studenten zou de omvang van de aanstelling uitgebreid kunnen worden met ingang van januari 2022.

Wie ben je en wat ga je doen? Ben jij die vakdocent met ruime praktijkervaring binnen het restauratieve, monumentale en traditionele schilderwerk en beschik je over ondernemersvaardigheden? Vind je het leuk om praktijklessen te geven en studenten te inspireren en te begeleiden in hun ontwikkeling zodat ze na afronding van hun diploma zo een baan binnen de sector vinden? Bezit je specialistische vakkennis die je kan inzetten om zo de opleiding naar een hoger plan te tillen? Dan ben jij de docent die we zoeken! Je bent: • Energiek en inspirerend • Ambitieus, innovatief en gericht op samenwerking met teamleden en het verder ontwikkelen van de opleidingen • Iemand die het leuk vindt om je continue te blijven ontwikkelen in je vakgebied, zowel vakinhoudelijk als ook voor pedagogische en didactische vaardigheden

Wat neem je mee? • Je hebt een relevante opleiding op hbo-niveau afgerond • Je beschikt bij voorkeur over een 2e graads lesbevoegdheid • Je hebt ervaring met het verzorgen van onderwijs • Minimaal 5 jaar praktijkervaring Wat bieden wij jou? Saai is het bij Nimeto nooit. Als creatieve vakschool zijn wij continue in beweging. Dat geeft je vrijheid om te experimenteren, te ontdekken en daarmee ruimte te geven aan je eigen ontwikkeling.

Bij Nimeto vind je een informele cultuur, levendigheid door onze leuke en creatieve studenten en collega’s. Wij bieden: • Een boeiende, uitdagende baan op een unieke en creatieve vakschool. • schaal LB/LC (cao mbo) afhankelijk van opleiding en ervaring. • Nimeto helpt je verder ontwikkelen. • Nimeto kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden. • Arbeidsvoorwaarden volgens de Cao mbo (o.a. pensioen ABP tegemoetkoming ziektekosten) • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.

Sollicitaties

Ben je geïnteresseerd, dan horen we dat graag! Stuur je sollicitatie zo spoedig mogelijk via e-mail naar HR@nimeto.nl. Heb je vragen over de vacature? Mail dan naar Frans van Grieken (Teamleider) f.vangrieken@nimeto.nl.

 

Afbeeldingen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen